Maximale lichtinval, maximale isolatie

Welke lichtkoepel kiezen? Welke soorten lichtkoepels zijn er? Bent u op zoek naar een maximale lichtinval, maximale isolatie en een strak design? Dan hebt u met EDJ de juiste partner vast! Hieronder vindt u alvast de voordelige eigenschappen van onze Velux en Skylux lichtkoepels. (Trouwens, Skylux maakt al meer dan 45 jaar lichtkoepels!) Heeft u nadien nog vragen? We staan u altijd met plezier telefonisch te woord en helpen u met een persoonlijke aanpak verder.

Renovatie van lichtkoepels is zeker interessant om over na te denken en kan een enorm verschil maken. Waarom lichtkoepels terug zijn van nooit weggeweest? U kent of heeft wellicht de lichtkoepel die uit hard plastic bestaat. Deze is verleden tijd gezien nu lichtkoepels uit glas worden gemaakt. Deze heeft verschillende voordelen.

Om te beginnen zijn deze veel meer geluidsisolerend en thermisch isolerend. Gaat u voor een glazen lichtkoepel dan heeft u dus met andere woorden heel wat minder last van buitenlawaai. Dit zorgt voor extra wooncomfort, zodat u thuis kan komen in een oase van rust. Bovendien is een glazen lichtkoepel ook ecologisch gezien veel interessanter, gezien deze thermisch isolerend is. De glazen koepels die door ons worden geplaatst, voldoen aan alle laatste normen. Vanzelfsprekend zijn deze perfect lucht- en waterdicht.

Een lichtkoepel op maat van uw woning

Wenst u graag een kijkje te nemen in alle mogelijkheden die lichtkoepels aan uw woning kunnen bieden? Neem dan snel contact op en wij zorgen voor een full-option begeleiding!

Contacteer ons

Heeft u een vraag ?

Bent u benieuwd op welke manier we u verder kunnen helpen? Of heeft u nog een paar vragen? Bel ons gerust even op, we helpen u graag verder. U kan natuurlijk ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.